Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Archief en datavernietiging

Afval Service Zeeland, uw specialist in archief inzamelen en vernietigen

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw overbodige, maar vertrouwelijke papieren uit uw archiefkasten laat inzamelen en vernietigen? Dan bent u bij Afval Service Zeeland aan het juiste adres. Wij garanderen u dat al uw documenten worden vernietigd volgens de strenge normen die gelden voor deze certificering. Dit doen wij in samenwerking met ons CA+ gecertificeerde partnerbedrijf. U geeft ons de opdracht en wij zamelen alle data en archieven in die vernietigd moeten worden. Afval Service Zeeland neemt elke oplage aan. Bij een grote oplage komen wij langs en bij een kleine oplage van papier kunt u ze eventueel zelf langs brengen bij ons gespecialiseerde archiefvernietigingsbedrijf. Wij kunnen u garanderen dat geen snipper meer leesbaar is na het vernietigen van uw documenten. Wees dus welkom bij ons voor het professioneel vernietigen en verwerken van uw archief bij Afval Service Zeeland!

Digitaal archief vernietigen

Naast het gebruikelijke papierwerk hebben heeft u binnen uw bedrijf in de loop der jaren waarschijnlijk ook een digitaal archief opgebouwd. Wanneer u daar behoefte aan heeft, kunnen wij zelfs dit archief voor u opruimen en vernietigen. Denk bijvoorbeeld aan het vernietigen van diskettes, cd-roms, magneetbanden. Maar ook harddisks en promotiemateriaal.

U kunt erop vertrouwen dat ook bij het vernietigen van digitaal archief, belangrijke documenten niet meer leesbaar zijn of teruggevonden kunnen worden. Dus zowel bij datavernietiging van papier als digitaal, zijn wij zeer gespecialiseerd en gaan we zorgvuldig te werk.

Wij zijn het archief- en datavernietigingsbedrijf van Nederland!

U begrijpt wel dat door bovenstaande specialisaties Afval Service Zeeland samen met haar dochteronderneming uitgegroeid is tot het bedrijf voor papiervernietiging, archiefvernietiging en datavernietiging van Nederland. We zijn dus ook overal werkzaam. Of u nou een archief wilt laten vernietigen in Zeeland, of ons belt voor een opdracht voor datavernietiging in Brabant: Afvalservice Zeeland helpt u bij de vernietiging van uw archief door heel Nederland. Van Zierikzee tot Lelystad en Breda, in bijna alle plaatsen kunt u voor archiefvernietiging kunt u bij Afval Service Zeeland terecht!

Welke afvalstromen heeft u nog meer binnen uw bedrijf?

Naast onze data- en archiefvernietigings diensten, kunnen wij samen met u ook kijken naar de afvalstromen binnen uw bedrijf. Denk eens aan uw groen of bedrijfsafval. Wij adviseren u graag in het scheiden van alle soorten afval. Want wist u dat wanneer u naast uw papieren afval het andere afval goed scheidt dit resulteert in lagere kosten voor Afval Service Zeeland en dus ook voor uw bedrijf? Bovendien helpt u hiermee het milieu en vermindert u de uitstoot van CO2. Afval Service Zeeland doet dus meer dan alleen data-en archiefvernietiging, maar zorgt ook voor een optimale afvalscheiding.

Meer weten?

Wilt u meer weten over archiefvernietiging en datavernietiging? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag vrijblijvend advies.