Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Huisvuil en bedrijfsafval

De vuilniszak; vroeger zetten we deze aan de weg, en later kwamen de rolcontainers. Deze afvalstroom is eigenlijk een mengsel van alle andere soorten afval dat niet zo gemakkelijk te scheiden is. Of u nu een winkel, een restaurant of een camping heeft, Afval Service Zeeland weet wel raad met uw afval. Voor kleine hoeveelheden plaatsen wij een rolcontainer of een ondergrondse container, voor grote hoeveelheden een perscontainer. Het verzamelde afval vindt via een overslagstation zijn weg naar de verbrandingsoven waar het afval hygiƫnisch wordt verbrand. Deze verbrandingsovens hebben een hoog rendement en maken van uw afval warmte en groene stroom.