Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Waste boten

De specialist in het recyclen van boten

Welke (jacht-)haven kent het probleem niet: oude boten welke al enige jaren ongebruikt bij u liggen. Verwaarloosd en misschien zonder dat er naar omgekeken wordt of zelfs maar wordt betaald voor het liggeld. U heeft het gevoel de boot gemist te hebben.

Het merendeel van deze boten zijn niet geregistreerd, waardoor het niet makkelijk is te achterhalen wie de eigenaar is. Daarbij kan het zo zijn dat de eigenaar van deze boten niet de contractpartij is van u als jachthaveneigenaar. Als de boten vervolgens niets meer waard zijn heeft het retentierecht ook geen toegevoegde waarde.

Daarnaast vergt het veel tijd en moeite om de eigenaar op te sporen waardoor er in vele gevallen voor wordt gekozen om niets te doen en laat men een en ander voor wat het is. Uw probleem is hiermee niet opgelost en zal mogelijk alleen maar erger worden. Bijkomend probleem is de eventuele vervuiling door gelekte vloeistoffen of, nog erger, wanneer de boot zinkt door het achterstallige onderhoud. Wie draait er op voor deze kosten? De eigenaar van de boot of u als eigenaar van de ligplaats?

Afval Service Zeeland biedt hier de oplossing voor in de vorm van “Waste Boten”. Wij helpen u van deze boten af te komen en begeleiden u vanaf het juridische traject tot en met het afvoeren, verwerken & recyclen van de boot met daarbij een certificaat van verwerking. Bekijk hier het volledige traject wat wij voor u verzorgen.

Heeft u één of meerdere Waste Boten, en u weet niet wat u hier mee aan moet, dan kunt u met ons contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak