Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Ons team

Bij Afval Service Zeeland hebben wij een enthousiast team voor u klaar staan, zowel op kantoor als in de buitendienst. Bovendien hebben we een groot aantal gedreven chauffeurs en beladers die er dagelijks voor zorgen dat het afval netjes bij u wordt opgehaald.

Onze buitendienst

Het is voor Ramon een sport ervoor te zorgen dat u de juiste containers geleverd krijgt. U kunt Ramon te allen tijde telefonisch bereiken om een afspraak te maken zodat hij voor een persoonlijk advies bij u langs komt.

Onze binnendienst

Hier kunt u voor diverse vragen terecht bij Claudia of Ramon. Zij staan u te woord bij vragen of opmerkingen over de facturen, adreswijzigingen en andere administratieve zaken.

Onze planning

Stefan en Marco verzorgen bij Afval Service Zeeland de dagelijkse planning van de auto’s en de ledigingen van de containers. De planning is iedere werkdag vanaf 7.00 uur tot 17.00 uur telefonisch en per email bereikbaar.

Onze chauffeurs

En om er dan uiteindelijk voor te zorgen dat uw container geplaatst, geleegd of gewisseld wordt hebben wij natuurlijk een vast aantal gedreven chauffeurs die ervoor zorgen dat er een goede samenwerking met de klanten en ons bedrijf plaatsvindt.

Informatie:

Planning/administratie : 0111-463626 (buiten kantooruren kunt u een bericht achterlaten op het antwoordapparaat.)

E-mailadressen:
verkoop.afvalservicezeeland@renewi.com
planning.afvalservicezeeland@renewi.com