Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Over Afval Service Zeeland

Afval Service Zeeland (ASZ) is opgericht in juli 2002, door Willem van Zalm en Martin Bouwman die toekomst zagen in het inzamelen en verwerken van afval op Schouwen-Duiveland.

In 2004 kwam de eerste werknemer in dienst, later volgden er meer en Afval Service Zeeland heeft inmiddels een team opgebouwd met 21 werknemers.

Het bedrijf heeft in 2005 een verhuizing meegemaakt van de dorpskern van Renesse naar een nieuwbouwlokatie op het bedrijventerrein De Duinzoom te Renesse. Er werd volop geïnvesteerd omdat de vraag naar de producten en diensten van Afval Service Zeeland groter en groter werd. Het bedrijf is inmiddels in het bezit van drie haakarmwagens, twee vuilniswagens, vijf portaalarmwagens en een overslagkraan. Tevens beschikt zij over duizenden containers, waaronder afzetcontainers van 3m3 tot en met 40m3 en vele rolcontainers van 240 liter tot 4400 liter inhoud. Daarnaast is Afval Service Zeeland gespecialiseerd in semi-ondergrondse containers en perscontainers. Naast geheel Zeeland behoort ook Goeree-Overflakkee tot ons werkgebied.

Door aansluiting in 2006 bij het landelijk opererende Shanks Nederland B.V. kunnen wij ook landelijk onze dienstverlening aanbieden.

Afval Service Zeeland is inmiddels EEN BEDRIJF DAT STAAT !