Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Afzetcontainers

Heeft u afval waar u vanaf moet? Afval Service Zeeland kan u helpen met alle soorten afval, in alle soorten containers. Of het nu gaat om het afvoeren van bouw- en sloopafval, het inzamelen van papier/karton of het plaatsen van een perscontainer, Afval Service Zeeland heeft voor uw organisatie dé oplossing.

Er zijn bijna even veel soorten containers als er soorten afval zijn. De keuze van het meest geschikte containertype is afhankelijk van de hoeveelheid afval dat vrijkomt, samenstelling van het afval, mogelijke overlast voor de directe omgeving, (brand)veiligheid, bereikbaarheid van de container en uiteraard het kostenplaatje.

Containers zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, zowel open als gesloten (en afsluitbaar), van 3 tot en met 40m3.

Indien u een kleinere hoeveelheid afval heeft, is een 1m3 big-bag een mogelijkheid. Deze bieden wij aan voor de volgende afvalstromen: bouw- en sloopafval, schoon puin en kunststof/folies. Tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Afval Service Zeeland levert u de container die het beste aansluit op uw wensen. Heeft u vragen over onze afzetcontainers, neemt u dan zeker even contact op.