Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Semi-ondergronds inzamelsysteem

Al jaren leveren en plaatsen wij OGC’s en sinds 2015 maken wij gebruik van het fabricaat Molok. Molok is van oudsher de grondlegger van de semi ondergrondse containers, levert een kwalitatief goed product en kent verschillende series en mogelijkheden.

Standaard gebruiken wij de Molok Classic. Binnen deze serie is een breed assortiment beschikbaar, onderstaand een opsomming van enkele mogelijkheden.

Standaard

De OGC’s worden standaard uitgevoerd met een kunststof body (polyethyleen, HDPE) en is bovengronds aan de buitenzijde bekleed met houten delen. De afsluitdeksel is donkergrijs gekleurd en voorzien van een inworpopening met inworpdeksel. In de afsluitdeksel zit standaard een zgn. Quicksysteem geïntegreerd waarmee we de OGC’s ledigen.

Deze OGC’s zijn leverbaar in de volgende afmetingen:

Model 300 liter 0,3 m3 Diameter 600 mm
Model 800 liter 0,8 m3 Diameter 750 mm
Model 1300 liter 1,3 m3 Diameter 900 mm
Model 3000 liter 3,0 m3 Diameter 1300 mm
Model 5000 liter 5,0 m3 Diameter 1700 mm

De OGC’s worden standaard uitgevoerd met een draagzak welke is vervaardigd uit een stevige textielzak met aan de binnenzijde een beschermende liner (plastic binnenzak). Voor inzameling van glas wordt een extra versterkte draagzak toegepast. De draagzak voor papier-/ kartoninzameling is uitgevoerd met een extra ring onder aan de zak zodat het papier/ karton makkelijker naar de bodem valt.

Naast deze standaard uitvoering kunnen we ook "maatwerk" bieden, denk hierbij aan de mogelijkheden qua diversiteit van uitvoering (composite, aluminium, kleur ed.) maar ook een scharnierend deksel voor de horeca zodat een inliner kan worden toegepast om stank nog meer te minimaliseren. Voor meer informatie neem contact op met onze afdeling verkoop.

Enkele voordelen

- minimale geurhinder door temperatuurverschil; hierdoor minder overlast van insecten, knaagdieren of loslopende huisdieren.
- daling ledigingfrequentie doordat het afval zichzelf beter aandrukt (volumewinst).
- kostenbesparend omdat het afval wordt gewogen en zo betaald u alleen de werkelijk aangeboden kilo's.
- kostenbesparend door minimalisering van transportbewegingen.
- beperking kans op brandoverslag doordat de OGC niet nabij gebouw wordt geplaatst.
- een goede esthetische oplossing voor uw afvalopslag.
- OGC's nemen minder plaats in tov rolcontainers.

Desgewenst kunnen de OGC's ook gepersonaliseerd worden zodat op een ludieke manier het bedrijf kan worden geetaleerd en/of op een ludieke manier kan worden aangeven waar(in) welke afvalstroom kan worden weggegooid.

Meer weten?

Afhankelijk van uw specifieke situatie kunnen wij u een voorstel op maat doen. Neem hiervoor contact op ons via telefoonnummer 0111-463626 of email verkoop@afvalservicezeeland.nl