Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Diensten

Het inzamelen en verwerken van afvalstoffen behoort tot de kernactiviteiten van Afval Service Zeeland. Of het nu gaat om het afvoeren van bouw- en sloopafval, het inzamelen van papier/karton of het plaatsen van een perscontainer, Afval Service Zeeland heeft voor uw organisatie dé oplossing.

Onze specialisten beschikken over branche specifieke kennis waardoor wij u gericht kunnen adviseren met betrekking tot vrijkomende afvalstoffen in uw organisatie. Voor het verwerken van afval- en reststoffen gelden steeds strengere regels waardoor het complex en duur kan worden. Wij adviseren u over wet- en regelgeving en weten als geen ander wat wel en niet kan. Zo bent u verzekerd van de beste oplossing. Waar mogelijk zetten wij in op recycling. Uw afval is immers een waardevolle grondstof! Als onderdeel van Shanks Nederland hebben we een recyclingspercentage van maar liefst 88%. En daar zijn we trots op.

Het assortiment containers is erg groot en volledig afgestemd op de wensen van de klant. In het linkermenu kunt u het grootste deel van ons assortiment bekijken. Heeft u een container nodig die hier niet te vinden is? Neem dan contact met ons op.