Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Informatie inname matrassen

Zoals u wellicht heeft vernomen zijn er onlangs enkele incidenten geweest bij een recyclingbedrijf in Son en Breughel en in Amsterdam, waarbij broeiende matrassen de oorzaak zijn geweest van uitslaande branden. Helaas is dit het afgelopen jaar vaker voorgekomen. Om dergelijke incidenten uit te sluiten zien wij ons genoodzaakt om matrassen in het vervolg per stuk in te zamelen.

Door het per stuk inzamelen, kunnen wij de matrassen ook per stuk uit elkaar trekken en daarmee eventuele broei en brand voorkomen.

Al eerder hebben wij, Afval Service Zeeland, onderdeel van Renewi, onze klanten op de hoogte gebracht van het feit dat wij deze matrassen apart zouden gaan inzamelen. Hier zijn we onlangs mee gestart om de continuïteit in onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

De extra werkzaamheden door het per stuk inzamelen en verwerken van de matrassen hebben als gevolg dat matrassen per stuk doorbelast worden. De verwerkingskosten zijn per matras € 25,00 exclusief 21%BTW

Wij hopen met deze maatregelen dat we samen met u weer een stap hebben gezet richting een veiliger en duurzamere werk- en woonomgeving en bedanken u voor uw begrip in deze.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen en/of opmerkingen? Wij horen deze uiteraard graag van u. U kunt ons bereiken op 0111-463626 of via verkoop@afvalservicezeeland.nl.