Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Over Afval Service Zeeland

Werken bij Afval Service Zeeland betekent werken voor een merk. Een merk om trots op te zijn.

De manier waarop onze medewerkers opereren bepaalt ons imago en het succes van ons merk. Dit succes ontstaat wanneer de manier waarop onze medewerkers in het leven staan en wat hun drijfveren zijn, aansluiten op onze bedrijfswaarden.

Vanuit onze bedrijfswaarden stellen wij de klantbehoefte centraal en bieden wij meerwaarde bovenop de standaard service. Onze klanten mogen rekenen op kwaliteit en inzet. Op onze beurt vragen wij dat weer van onze medewerkers. Wij vragen hen daarin een pro-actieve en betrokken houding aan te nemen, verantwoordelijkheid te dragen in hun functie en mee te werken aan een prettige werksfeer waarin we samenwerken voor een schone toekomst. Dit alles binnen een open en informele werkomgeving en een directe en transparante manier van communiceren.

Bekijk hier onze vacatures!