Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Chauffeur Portaalwagen (M/V)

Voor ons vestiging in Renesse zoeken wij een Chauffeur Portaalwagen (Fulltime)

Renewi

Afval Service Zeeland, onderdeel van Renewi, is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalrecycling in Zeeland. Vanuit Renesse zamelen wij bijna alle denkbare afvalstoffen
in. Op het eigen sorteercentrum wordt het afval gesorteerd en bewerkt en zodoende geschikt gemaakt voor hergebruik, grondstof of brandstof voor groene energie.

Functie

Je gaat diverse soorten afzetcontainers plaatsen en afvoeren bij verschillende klantlocaties. Je wordt aangestuurd door de afdeling planning, maar werkt zelfstandig. Je bent verantwoordelijk voor het juist en zorgvuldig invullen van de benodigde documenten. In deze functie ben je het visitekaartje van het bedrijf. Structureel overwerk is onderdeel van de functie.

Wij vragen

- In het bezit van rijbewijs CE en code 95
- Bij voorkeur in het bezit van een geldig VVA- 1/VCA – certificaat
- Gemotiveerd, flexibel, verantwoordelijk, bereid tot overwerk, werken op zaterdag
- Representatief, klantvriendelijk, behulpzaam en zorgvuldig

Wij bieden

Een prettige en informele werkomgeving waar een open en collegiale cultuur heerst. We werken met goed materieel. Beloning is conform CAO beroepsgoederenvervoer.

Solliciteren?

Download ons sollicitatieformulier en stuur deze met je motivatie en CV naar planning.afvalservicezeeland@renewi.com Of per post aan Renewi Afval Service Zeeland, Postbus 18, 4325 ZG Renesse.

Voor vragen over de vacatures kun je contact opnemen met telefoonnummer 0111-463626