Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Renewi....
"Waste no more"

Renewi is een toonaangevend 'waste to product' bedrijf. Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Wanneer we iemands afval ophalen geven we het een nieuw leven.

Rolcontainerroute + inhaal

Bekijk hier de rolcontainerroute voor het bedrijfsafval en papier/karton, inclusief de inhaalroutes..

Klik hier.

Digitale nieuwsbrief

Werken bij Renewi

Als experts op het gebied van afvalinzameling & recycling zijn wij altijd op zoek naar toppers die ons team komen versterken. Ga jij de uitdaging aan? Klik hier.

De specialist in het recyclen van boten

Welke (jacht-)haven kent het probleem niet: oude boten welke al enige jaren ongebruikt bij u liggen. Verwaarloosd en misschien zonder dat er naar omgekeken wordt of zelfs maar wordt betaald voor het liggeld. U heeft het gevoel de boot gemist te hebben. Renewi biedt hier de oplossing voor in de vorm van “Waste Boten”. Wij helpen u van deze boten af te komen en begeleiden u vanaf het juridische traject tot en met het afvoeren, verwerken & recyclen van de boot met daarbij een certificaat van verwerking.

Lees meer.

Laatste nieuws

8 november 2018

Belangrijke informatie over prijs- en marktontwikkelingen 2019

Lees verder

Twitter